Barnens dag

Regnmolnen hängde tunga när ett 100-tal barn och vuxna samlades för Barnens dag på Sörtorpagården i lördags. På plats fanns möjlighet för allt från lugnare aktiviteter för de minsta som att klappa hästarna och fiska fiskdamm till mer ansträngande aktiviteter som att snickra ihop sin egen fågelholk eller hoppa hoppborg (det fanns de som spenderade timmar där, så energi var det ingen brist på). Självklart fanns även fika och grillat för den som önskade.

Vi tackar alla som var på plats, besökare och medverkande. Även tack till våra sponsorer, Henry Karlssons såg, Impecta, Garntrollet, Ica Hindåsen och Bygdegårdarnas riksförbund. Och regnet, ja det föll inte förrän alla var väl hemma igen.


Barnens dag!

Välkomna till Barnens dag i Sörtorpa!

En dag full med aktiviteter som exempelvis ponnyridning, ansiktsmålning, prova på cykeltrial, snickra din egna fågelholk och pyssel. Det kommer oxå finnas lite traktorer och djur att titta på. Och blir man lite hungrig så finns det korv, hamburgare och toast att äta.
Vi ses 😀

Höstmarknaden

Ja då var höstmarknaden över och många härliga besökare kom till oss, handlade, fikade och kanske tog en tur till Sanserhults gård med våra trogna traktorgubbar som alltid ställer upp. Stor eloge och stort tack till er!

Men utan alla utställare hade det inte blivit någon marknad så varmt tack för att ni ville komma till oss. Tack till er i köket och serveringen som kämpade på med både soppa, smörgåsar, bak och fika, samt Bertil som såg till att bilarna kom på rätt ställe. Sist men inte minst tack till min vapendragare Dagny som hänger på i alla lägen.

Hoppas på återseende i Sörtorpa den 30/10 då Ingemar Lind visar film om fjällrävar. Eller den 23/11 när vi byter böcker och träffar författaren Mats Ahlstedt och chef för cold case gruppen i västra regionen kriminalinspektör Anders Eriksson, vidare info kommer.

Barnens dag kommer det också att bli den 19/10. Så kära vänner håll ögon och öron öppna!

Så igen – stort tack alla ni som kom och deltog i vår Höstmarknad! Ha en underbar höst!

/Kicki

Tack!

Sörtorpa Fritidsförening vill tacka alla dessa underbara sponsorer som på alla sätt och med ett leende på läpparna tar emot när man är ute på tiggarstråt. Så med varmt hjärta tackar vi: Trädgårdsforum, Systrarna Jönssons Skafferi, Olssons gatukök, Stenugnsbageriet i Landvetter, Bröderna Österbergs Fisk, Butik Corner, PMG, Haraldssons Måleri, Kungsblomman, Landvetter Bil, Lines Hundskola, Leif och Susanne Karlsson samt Sanserhults Gård.

(Hoppas jag fått med er alla) Varmt tack, er generositet är ovärderlig!

Sörtorpa Fritidsförening/ Kicki