Till alla som bor i Sörtorpa!

Till alla som bor i Sörtorpa!!

Har varit i kontakt med Lokalpressen angående en blänkare i tidningen om Höstmarknaden nästa söndag. Passade då på att meddela att vi var lite missbelåtna med att inte alla fick tidningen. Jag fick svar som följer: Lokalpressen betalar för att alla skall få sin tidning i lådan på utgivningsdagen (som tyvärr här i området blir först måndag) men den läggs ihop med reklamen, därmed får inte de tidningen som inte vill ha reklam. Så du som inte får tidningen, men vill ha den, skicka din adress till mig (inget namn) så vidarebefordrar jag den till tidningen. Du kan även skicka din adress till tidningen direkt.

En sak till kära vänner, det är ju höstmarknad nästa söndag och det skulle behövas några parkeringsvakter. Så kan du offra ett par timmar på föreningen så hör av dig.

Ha en härlig höst, hoppas vi ses i Sörtorpagården!🍁🍂

Väl mött🌻Kicki

Sörtorpautställningen

Dryga 40 personer var det som i helgen passade på att besöka Sörtorpautställningen som visades i Sörtorpagården. Förutom utställningen ”Sörtorpa som den såg ut” fick besökarna även titta på gamla foton och gamla bruksföremål av olika slag.

Många tog sig även en fika och kanske fick de träffa bekanta de inte sett på länge? På måndagen avslutades aktiviteten med ett trevligt besök från Bygården i Landvetter.