Utställningsdags!!

Söndag den 10 februari kl 11.00 till 14.00 ställer vi ut den gamla, lite skamfilade, originalutställningen om Sörtorpabygden. Utställningen finns även till beskådning på vår hemsida, men är där inte av bästa kvalitet så kom och ta del av den i Sörtorpagården! Vi kommer även att ha lite fika på gång så det finns flera anledningar att komma och ta del av utställningen innan den går in i arkivet för att bevaras till eftervärlden.

Välkomna!

 

Renoveringsmöte!

Renoveringsmöte måndag 11 februari kl 19.00

Sörtorpagården måste få ett ansiktslyft och därför bjuder vi in ALLA till ett möte för goda idéer  över en kopp kaffe. 

När ALLA goda idéer har kommit fram och sammanställts är det dags att presentera dem på ÅRSMÖTET som äger rum MÅNDAG 25 feb kl 19.00!! Det får du inte heller missa. (Även där bjuder vi på kaffe!)

Vi hoppas på att vi kan få lite hjälp att få det hela lite framåt. Lite nytt och fräscht och till det lite förslag på tänkbara aktiviteter. Väl mött! 

Musikquiz!

Fredagen den 9/11 kl 18.30 öppnar vi dörrarna till Sörtorpagården och vid 19.30 börjar quizen. Förbered dig gärna med att sätta ihop ditt lag innan du kommer. Du kan även komma själv, det finns alltid någon på plats för dig att bilda lag med! Du tar själv med det du vill dricka, vi bjuder på snacks.

Välkomna!

Upprop till ALLA Sörtorpare!

Sörtorpagården törstar efter lite kärlek!!

På lördag kl.10 tänkte vi åtgärda detta och vi behöver all hjälp vi kan få. Vi i styrelsen har inte riktigt all kunskap som kan behövas. Entrétak till två dörrar skall sättas upp, rampen måste göras om så att den blir säker, lite elarbete och mycket mera. Som ni förstår behövs många flinka händer

Vi bjuder på fika och lunch!

Har du lust att höra av dig så att jag vet hur många som vill äta så är det toppen🤗

Väl mött! /Kicki

Nu spökar det igen!

 Tror du på spöken? Va bra! Då ska du få träffa världens snällaste spöke. En berättelse om rädsla, mod och oväntad vänskap. Dockspel för barn från 3 år.

Barnteater i Sörtorpagården, 7 oktober kl 14.00

Familjeföreställning från 3 år. Ca 30 min. Biljetter 40 kr för stora och små köps i entrén.

Välkomna!